Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2012. Május 30. 14:21, szerda | Sport
Forrás: mno.hu / MTI

Magyar résztvevőkkel rajtol a Selyemút-rali

Magyar résztvevőkkel rajtol a Selyemút-rali

Szalay Balázs és navigátora, Bunkoczi László rajthoz áll a július 7. és 13. között Oroszországban, immár negyedik alkalommal sorra kerülő Selyemút-ralin.

Németh Ottó, az Opel Dakar Team csapatfőnöke a kedd reggeli sajtóbeszélgetésen azt mondta, ez az esemény a világ második legjelentősebb terepraliversenye a Dakar után. A Moszkva–Szocsi útvonalon sorra kerülő viadalra eddig száz autó nevezett, de a végleges versenyzői létszám elérheti a 140-150-et.

„A Silkway Rally egy nagyszabású rendezvény Oroszországban, a mezőny több tízezer néző előtt, a moszkvai Vörös térről rajtol, a verseny fővédnöke pedig nem más, mint Vlagyimir Putyin. Célunk, hogy az első tízben végezzünk” – fogalmazott Szalay Balázs, aki azt is elárulta, hogy minden célba érő egység jutalma ötezer dollár.

A Selyemút-ralin Szalayékon kívül magyar részről autóval még Fazekas Károly és Liszi László, kamionnal pedig Kovács Miklós fog elindulni.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:20, szombat | Sport

Labdarúgó NB I - Ferencváros-siker az örökrangadón

A címvédő és százszázalékos mérleggel éllovas Ferencváros 3-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

2024. Szeptember 20. 07:58, péntek | Sport

Labdarúgó NB I - Az örökrangadóval indul, keleti rangadóval folytatódik a forduló

Péntek este az MTK és a Ferencváros örökrangadójával indul a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulója.

2024. Szeptember 18. 07:45, szerda | Sport

Szoboszlai gól Milánóban - Videó

A Liverpool 3:1 arányban győzött a Bajnokok Ligájában.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Sport

Arne Slot elégedett Szoboszlaival, de gólokat vár tőle

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár a magyar válogatott csapatkapitányától.